Mag ik mij even voorstellen? Ik heet Gerda Koekoek en ik ben gelukkig getrouwd met Hans. Samen hebben we twee dochters en twee katten en we wonen met ons gezin in Pijnacker. Ik wil u graag iets over mijn praktijk in kinesiologie en cranio sacraal therapie vertellen. Sinds enkele jaren houd ik mij bezig met alternatieve geneeswijzen.

Persoonlijk had ik heel bijzondere ervaringen met Reiki en dit was voor mij aanleiding om me hierin te verdiepen en twee Reiki cursussen te volgen. Eenmaal begonnen wilde ik meer weten en leren en na enige oriëntatie besloot ik me op te geven voor een cursus over “Bach bloesem remedies” bij het internationaal Bach-bloesem instituut. Na de eerste cursus volgde al snel de tweede. Voor mij waren dit de eerste stappen in een heel nieuwe richting en ik heb ik me in 2000 vol overtuiging op kinesiologie gestort. Inmiddels heb ik een praktijk, waar u terecht kunt voor diverse behandelingen.

In 2003 kwam ik opnieuw in aanraking met cranio-sacraaltherapie, tijdens de Bach-cursussen had ik ook al kennisgemaakt met enkele cranio-sacraal therapeuten. Naast kinesiologie vond ik dit ook bijzonder boeiend en begin 2005 volgde ik de basisopleiding cranio-sacraal therapie. Inmiddels ben ik C.S. Practitioner Fase 2 en in staat om een volwaardige ontspanningstherapie aan te bieden, waarin bijzondere dingen gebeuren.